Binance Güvenilir mi? | 2021 Popüler Binance Borsası İncelemede

Binance Güvenilir mi? | 2021 Popüler Binance Borsası İncelemede

Binance borsası son zamanlarda isminden fazlası ile söz ettirmeye başladı. Ülkemizdeki yatırımcılar son dönemlerde kripto para borsalarına fazla önem vermeye başladı. İlk başlarda kripto borsası yatırımcıların fazla dikkat etmediği bir konuydu. Ülkemizdeki yatırımcılar genel olarak kendilerine en kolay gelen borsayı kullanıyordu. Fakat zamanla ülkemizde meydana gelen dolandırıcılık olayları yatırımcıların borsaya önem vermesine neden oldu. Binance güvenilir mi sorusu da bu dönemlerde fazlası ile sorulmaya başlandı.

Binance’ın ülkemizde oldukça fazla kullanıcısı var. Bir diğer yandan Binance sadece ülkemizde değil aynı zamanda dünyada da oldukça popüler. Binance ismi ilk olarak hayatımıza 2018 yılında girdi. O yıldan bu yana da kripto borsaları arasında birinci sıradan inmedi. 2011 yılında kurulan ve oldukça eski bir borsa olan Kraken bile Binance’ı deviremedi. Binance son 3 yıldır dünyanın en çok kullanılan kripto borsası olmayı başardı.

Binance Borsası Nedir ve Ne İşe Yarar?

Binance Güvenilir mi? | 2021 Popüler Binance Borsası İncelemede

İlk olarak Binance şirket değeri en yüksek olan borsadır. Binance genel olarak kripto para almak ve satmak için kullanılan borsalardan bir tanesidir. Binance’ın içerisinde yaklaşık 300’den fazla kripto para bulunmaktadır. Ayrıca Binance her geçen gün bünyesindeki kripto sayısını artırıyor. Ayrıca diğer kripto paralar da Binance içerisinde listelenmek için büyük çaba sarf ediyor. Çünkü kripto paralar Binance içerisinde listelendiği zaman yüzde 50’den fazla değer kazanıyor. Dünyanın en yüksek hacimli borsası olduğu için paraların değeri de artıyor.

Bu sayede de hem yatırımcı hem üretici hem de Binance karşılıklı kazanıyor. Fakat Binance içerisine bir kripto para yerleştirmek tahmin edildiği kadar kolay değil. Binance bu süreçte oldukça seçici dikkatli davranıyor. Binance giriş sürecinin böyle olmasının sebebi müşterileri zor durumda bırakmamak. Çünkü Binance içerisinde yer alan hiçbir kripto para kullanıcısına sıkıntı yaşatmadı. Ayrıca prestijli bir borsa olduğu için içerisinde yer alan kriptoların da öyle olmasını istiyor.

Binance Güvenilir mi?

Binance güvenilir mi sorusu ile sıklıkla karşılaşmaktayız. Borsaların tam olarak güvenli ya da güvensiz olduğunu kimse bilemez. Çünkü şirketlerin ne düşündüğünü ya da ne planladığı kimseyle paylaşılmaz. Fakat borsaların kazançları ve küresel olarak pozisyonları insanlara fikir verir. Ayrıca borsaların kazançları ve kullanıcıları onların durumu hakkında bilgi verir.

Binance Borsası da bu anlamda kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Binance dünyanın en yüksek hacimli ve kullanıcı sayısına sahip borsası. Her gün milyonlarca kullanıcı Binance üzerinden işlemlerini yapıyor. Bu nedenle binance güvenilir mi sorusunun yanıtı genellikle evet güvenilir olmaktadır.

Tüm yapılan işlemlerden de Binance az da olsa bir komisyon oluyor. Fakat yapılan işlem sayısı milyonlarca olduğu için borsanın kazancı da artıyor. Bir diğer yandan Binance kendi kripto parasına da sahiptir. BNB Coin adındaki bu kripto para da değerini de her gün arttırıyor. Binance Borsası üzerinden satılan bu coinin yaklaşık değeri ise 650 dolar seviyelerine yaklaştı. BNB Coine olan bu kadar ilgi de aslında dünyanın borsaya olan güvenini gösteriyor.

Güçlü bir alt yapıya da sahip olan Binance ayrıca bünyesinde tecrübeli kişileri de barındırıyor. Alanında tecrübeli kişiler sayesinde Binance üzerinde anlık olarak ortaya çıkan sorunlar kısa sürede ortadan kalkıyor. Bir diğer yandan Binance sistemde yapacağı güncellemeleri önceden bildiriyor. Binance borsası güncellemelerde neler yapıldığı gibi ayrıntılı konuları da kullanıcılarına iletiyor. Tamamen şeffaf bir süreç sürdüren Binance her anlamda kullanıcılara fazlası ile güven sağlıyor.

Binance Güvenilir mi? | 2021 Popüler Binance Borsası İncelemede

Binance kripto para borsası hakkında en sık sorulan sorulara yanıt vermeye çalıştık. Şayet sizin de merak ettiğiniz sorular var ise bize yorum kısmından iletebilirsiniz.

[togglegroup type=”popout”]



[/togglegroup]

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık